Vücudundan Soda Şişesi Çıkan Genç Konuştu

Karaman'da meydana gelen tuhaf olayda karın ağrısıyla Afganistan uyruklu gencin kalın bağırsağında şişe olduğu görüntülendi. 27 yaşındaki Afgan genç, ifadesinde "Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti" diye konuştu.

01.07.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-17:31) Vücudundan Soda Şişesi Çıkan Genç Konuştu

Karaman'da dün yaşanan tuhaf hadisede, 27 yaşındaki Afgan A.E. karın ağrısı rahatsızlığıyla hastaneye gitmiş, çekilen röntgeninde kalın bağırsağında bir şişe olduğu ortaya çıkmıştı. Afgan gencin durumla alakalı "Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

ŞİŞE 1 SAAT SÜREN AMELİYATLA ÇIKARILDI

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 28 Haziran Pazar gecesi giden A.E., karın ağrısı rahatsızlığı olduğunu belirtti. Bu durumun üzerine röntgeni çekilen gencin kalın bağırsağında bir şişe olduğu tespit edildi. Makattan girdiği tespit edilen şişe, neredeyse 1 saat yapılan ameliyat sonucunda çıkarıldı.

Hastanedeki tedavisinden sonra geçtiğimiz gün olan A.E., emniyete verdiği ifadesinde, "Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti. Ben de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdum. Yaşanan olaydan dolayı kimseden şikayetçi değilim" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal