Virajı Alamayan Tır, Otomobili Hurdaya Çevirdi

Kocaeli'nde virajı alamayan tır, seyir halinde olan otomobilin üzerine devrildi. Kazada iki aracın sürücüsü de yaralandı.

29.09.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-17:42) Virajı Alamayan Tır, Otomobili Hurdaya Çevirdi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi D-130 Karayolu'nda Kullar Köprüsü’nde meydana meydana gelen kazada virajı alamayan tır, yanında seyir halinde olan otomobilin üzerine devrildi.

İzmit istikametinde seyir halinde olan M.V.S. idaresindeki 16 AFZ 211 plakalı tır, virajı alamayarak devrildi. O esnada yan şeritte seyir halinde olan O.A.'nın sürücülüğündeki 77 BF 321 plakalı Hyundai marka otomobilin bir kısmı devrilen tırın altında kaldı. Tır, üzerine devrildiği otomobili metrelerce sürüklerken, kazada tır sürücüsü M.V.S ve otomobil sürücüsü O.A. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların olayı 112 sağlık ve polis ekiplerine ihbar etmesinin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle 2 şeridi trafiğe kapanan tolda trafik tek şeritten sağlandı. Tır ve otomobili kaldırma çalışmaları devam ederken, polisler kazaya ilişkin soruşturma başlattı. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal