Veysel Eroğlu: Kurdukları İttifak Çökecektir

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldığı programda CHP İYİ Parti SP ve DP’nin aralarında kurduğu ittifak konusunda açıklamalarda bulundu.

02.05.2018-11:20 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-11:15) Veysel Eroğlu: Kurdukları İttifak Çökecektir

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldığı programda Cumhuriyet Halk Partisi İYİ Parti Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin aralarında kurduğu ittifak konusunda açıklamalarda bulundu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "İstedikleri kadar cephe kursunlar, çatı kursunlar, çatı zaten her seferinde çöküyor. Kurdukları ittifak da çökecektir." dedi.

Bakan Eroğlu: Kurdukları ittifak da çökecektir

Bakan Eroğlu, Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Abant Tabiat Parkı'nda bulunan bir otelde düzenlenen, "Tabiatın Kalbi Bolu Çalıştayı" öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.    

Bir gazetecinin "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı ile CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisi'nin seçim ittifakında anlaşmaları konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Eroğlu, CHP'nin adayını belirleyemediğini ancak cuma günü belirleyeceğinin söylendiğini belirtti.    

"CHP NE YAPACAĞINI BİLMİYOR"    

Aday konusunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin hala düşündüğünü dile getiren Veysel Eroğlu, "Herhalde düşünüyorlar, bulamadılar daha. Buluncaya kadar seçimler biter herhalde." İfadelerini kullandı.    

Sözlerine devam eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "Gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi ne yapacağını bilmiyor. Neticede biz onların ne yaptıklarına bakmıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Biz şu anda gümbür gümbür çalışıyoruz. Hayırlı olsun. İstedikleri kadar cephe kursunlar, çatı kursunlar, çatı zaten her seferinde çöküyor. Kurdukları ittifak da çökecektir." İfadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal