Vefa Ekipleri Evinden Çıkamayan Yaşlı Vatandaşın Doğum Gününü Kutladı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanırken, bir torun 78 yaşındaki dedesinin doğum gününü kutlamak için vefa iletişim merkezi ekipleriyle iletişime geçti. Ekipler Üsküdar'da oturan yaşlı vatandaşın doğum gününü kutladı.

01.04.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-13:17) Vefa Ekipleri Evinden Çıkamayan Yaşlı Vatandaşın Doğum Gününü Kutladı

Ülkemizde 11 Mart tarihinde görülen ve etkisini artıran coronavirüs salgını nedeniyle birçok önlem alındı. Bu önlemler arasında 68 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmasının yasaklanması da yer aldı. Virüsün en çok etkilediği yaş grubunda olan vatandaşları korumak için böyle bir karar alınırken, vefa iletişim merkezi ekipleri ise evlerinde kalan vatandaşların her türlü isteklerini yerine getirmek için çalışmalarına devam ediyor. 

Bu kapsamda 78 yaşındaki dedesinin doğum gününü kutlamak isteyen torun, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediyesince oluşturulan vefa iletişim merkeziyle iletişime geçti. Ekiplerle konuşan torun, "Dedemin doğum günü, onu çok özledim, benim için ona bir pasta götürebilir misiniz?" şeklinde bir istekte bulundu. Vefa ekipleri ise torunun bu isteğini geri çevirmedi. Ellerinde pasta ile yaşlı adamın evine giden ekipler yaşlı vatandaşın doğum gününü kutladı. Dede ise torununun ve ekiplerin bu sürprizi karşısında duygulandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal