Vatandaşların Tedbirlere Uymaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kızdırdı

Sahil ve parklara girişin tekrar başlamasından sonra vatandaşlar soluğu buralarda aldı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde vatandaşların coronavirüs tedbirlerine uymadığı görülürken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Neden mesafeler ayarlanmıyor?" diyerek tepkisini gösterdi.

09.06.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-09:32) Vatandaşların Tedbirlere Uymaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kızdırdı

Ülkemizde coronavirüs tehdidi hala geçmemişken, bazı vatandaşların dikkatsiz davranması ve kurallara uymaması durumu kritik bir noktaya taşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu özellikle sahil şeritlerine akın eden vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını hiç saydı. Bu durum başta tedbirlere uyan vatandaşlar olmak üzere tüm yetkililerin tepkisini çekti. 

"TOPLUMUN DUYARLI OLMASIYLA ÖNLENEBİLİR"

Uzun bir süre sonra yüz yüze gerçekleşen AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuya da dikkat çekti. Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre Erdoğan konuyla ilgili olarak, "Neden mesafeler ayarlanmıyor? Mesafeye dikkat edin. Bu ancak toplumun duyarlı olmsıyla önlenebilir. Siz de duyarlı olun." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal