Vatan Şaşmaz'ın Öldürüldükten Sonraki Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Beşiktaş'ta 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın, öldürüldükten sonraki görüntüleri ortaya çıktı.

28.08.2017-18:14 - (Son Güncelleme: 28.08.2017-19:41)

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş'ta lüks bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in öldükten sonraki görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Vatan Şaşmaz'ın kapıya yakın bir şekilde yüzüstü yerde yattığı görüldü. Sağlık ekiplerinin Şaşmaz'ın yanında olduğu görülen görüntülerde, Aker'in ise yatağın üzerinde sırt üstü yattığı görülüyor.

NELER OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü. Beşiktaş'ta bir otelde ölü bulunan Vatan Şaşmaz'ı öldürenin kimliği de belli oldu. 

Vatan Şaşmaz'ı sevgilisi olduğu iddia edilen Filiz Aker isimli şahsın öldürdüğü ortaya çıktı.

Katil Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı. 

Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker'in bir aydır olayın gerçekleştiği otelde kaldığı ortaya çıktı.

Olayın nasıl gerçekleştiği ise henüz netlik kazanmadı. İddialara göre Vatan Şaşmaz, Filiz Aker'le tartıştıktan sonra odadan kaçmaya çalıştı. Bu sırada Aker, Vatan Şaşmaz'ı 3-4 el ateş açarak öldürdü. Aker, Şaşmaz'ı öldürdükten sonra kafasına sıkarak intihar ediyor.

Silah seslerini duyan otel çalışanları, odanın kapısını kırarak odaya girdiğinde cesetlerle karşılaştı.

OLAYDAKİ İLGİNÇ AYRINTI

Olaydaki ilginç ayrıntı ise Vatan Şaşmaz'ın cesedinin kapının 1 metre yakınında, Filiz Aker'in ise yatakta bulunduğu gerçeğinin ortaya çıkması oldu.

Odada Vatan Şaşmaz'ın cesedinin kapının bir metre yakınında bulunduğu, Filiz Aker'in cesedinin ise yatakta olduğu belirtildi.

Türkiye'nin Sabah Şekeri programlarıyla tanıdığı Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın dizisindeki Engin rolüyle tüm Türkiye'de sevilen bir isim haline gelmişti.

2 YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

Şaşmaz, 11 Eylül 2015 tarihinde mimar Yasemin Adalı ile evlenmişti. Cinayetin nedeni soruşturulmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal