Vapurlarda Yer Yok, Sokaklar Doldu Taştı!

Koronavirüs salgının ardından normalleşmeyle beraber iç ve dış turizm canlandı. İç turizme en yoğun ilgi Bozcaada'ya oldu. Bölgede adete adım atacak yer kalmadı, vapurlar doldu taştı. Esnaf bu halden hayli memnun olurken, vatandaşlar da kaygılı.

08.08.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-17:48) Vapurlarda Yer Yok, Sokaklar Doldu Taştı!

Koronavirüs salgınında yeni normalleşme döneminin sonrasında tatilcilerle dolup taşan Bozcaada'da esnaf yoğunluğa sevinirken olurken vatandaş ise durum karşısında tedirgin.

Dolup taşan feribotlarla araçlarıyla akın eden vatandaşlar adada neredeyse adım atacak bir yer bırakmadı. Dönüşlerde çile haline gelen araç kuyrukları kilometrelerce sürerken feribot sırası saatler sonra ancak gelebiliyor.

Tatilciler bütün bu çileye rağmen masmavi deniz altın sarısı kum plajlar ile yemyeşil üzüm bahçeleri olan Bozcaada'ya gitmekten vazgeçmiyor.

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm harikası Bozcaada'da bu hafa sonu geçen seneleri aratmayan bir yoğunluk meydana geldi. Kalabalık sebebiyle feribot seferleri saatsiz olarak, doldur-boşalt şeklinde gece geç vakitlere kadar devam etti.

Koronavirüs salgını sebebiyle sezona geç başlayan ada esnafı ekonomik açıdan sevinse de yaşanan yoğunluk bölge halkını kaygılandırdı.

Bilhassa bugün görülen tatilci yoğunluğu, geçen senelerde yaşanan kalabalığı aratmadı.

Bozcaada'da plajlar, restoranlar, sokaklar, çay bahçeleri hafta sonu iğne atsan yere düşmeyecek halde doldu. Yaklaşık yatak sayısı dört bin olan ada bu sayının oldukça üzerinde tatilciyi konu ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal