Van'daki Etkinlik Ege ve Akdeniz'i Aratmadı

Van'da turistler için yapılan köpük partisi Ege ve Akdeniz'deki tatil mekanlarını aratmadı. Köpük banyosu ile ferahlayan turistler ise hizmetten çok memnun kaldıklarını söyledi.

23.07.2018-14:36 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-14:28) Van'daki Etkinlik Ege ve Akdeniz'i Aratmadı

Van'da sıcaktan bunalan turistleri rahatlatmak için işletmeciler birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bölgenin tek aquaparkı olma niteliğini taşıyan Van Gölü kenarındaki Divan Beach Aquapark'ta turistler, yapılan köpük partisinde hem eğlendi hem ferahladı.

AKDENİZ VE EGE SAHİLLERİNİ ARATMADI

Edremit İlçesi'nde 4 sene önce faaliyete giren şehrin tek aquaparkı olma niteliğini taşıyan Van Gölü kenarındaki Divan Beach Aquapark yerli ve yabancı turistleri konuk ediyor. Divan Beach Aquapark'ta, 2017 senesinde yaklaşık 35 bin yerli ve yabancı turist konuk edildi. Gelen turistlere birbirinden farklı organizasyonlar yapan işletme sahipleri, Akdeniz ve Ege sahillerindeki mekanları da aratmıyor. Hava sıcaklığının 30, göl suyu sıcaklığının ise 25 dereceyi gördüğü Van'da mekana gelen turistleri ferahlatmak ve eğlendirmek için köpük partisi yapıldı.

TURİSTLER SAYININ ARTMASINI İSTİYOR

Partiye gelen yerli ve yabancı turistler eğlencenin keyfini çıkarırken, işletme sahibi Didem Dede ise, Akdeniz ve Ege'deki tatil köyleri konseptini aratmayacak bir mekanda Van Gölü manzarası ile hizmet verdiklerini ifade etti. Gelen turistler Van'da böyle bir eğlence mekanın olmasından sebeple mutlu olduklarını söyleyerek bu sayınında fazlalaşmasını istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal