Van'da 'Yıldırım-10' Operasyonunda PKK Mühimmatına Darbe!

Van'da terör örgütünü etkisiz hale getirmek amacıyla düzenlenen operasyonlarda uzun namlulu silah, uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

28.10.2020-11:36 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-11:27) Van'da 'Yıldırım-10' Operasyonunda PKK Mühimmatına Darbe!

Van'da jandarmanın terörle mücadeleye yönelik düzenlediği operasyonlar devam ediyor.

Bu doğrultuda aktarılan bilgiye göre bölgede düzenlenen operasyonlarda terör örgütüne ait olduğu belirlenen uzun namlulu silah, uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı ve yaşam malzemeleri bulundu.

Valilikten aktarılan bilgilendirmede, İl Jandarma Komutanlığı tarafından terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik çalışmalar sonucunda, teröristlere ait sığınak, barınak ve depoların belirlenmesi için Başkale ilçesine bağlı Yüksek ve Tahıl mahalleleri kırsalında 27 Ekim itibariyle ''Yıldırım-10'' operasyonu düzenlendiği bildirildi.

Operasyon sonunda AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, iki el telsizi, 5'i büyük olmak üzere toplam 9 tüp, 2 akü ve yaşam malzemelerinin ele geçirildiği belirlenen açıklamada, ''Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir'' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal