Van'da Narkotik Operasyon!

Van merkez İpekyolu ilçesinde bir araçta narkotik köpeği Alfa ile beraber gerçekleştirilen aramada 49 kilo 925 gram beyaz madde yakalandı.

17.10.2018-09:06 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-09:01) Van'da Narkotik Operasyon!

Van merkez İpekyolu ilçesinde bir araçta narkotik köpeği Alfa ile beraber gerçekleştirilen aramada 49 kilo 925 gram beyaz madde yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden güvenlik ekipleri, beyaz madde tacirlerine ilişkin çalışmalarına aralıksız evam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda İpekyolu ilçesi Vali Mithat Bey Mahallesi Kışla Yolu üzerinde kurdukları uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan minibüste arama yapıldı.

Narkotik Madde Arama Köpeği Alfa ile beraber gerçekleştirilen detaylı aramada, aracın doğal boşluklarına zulalanmış 99 paket halinde toplam 49 kilo 925 gram beyaz madde yakalandı. Ele geçirilen beyaz madde ile ilgili olarak M.P. isimli zanlı "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan yakalanırken, soruşturma kapsamlı bir şekilde devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal