Van'da Kuzey Irak'ta Şehit Düşen Asker İçin Tören Düzenlendi

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması neticesinde ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan asker için Van'da tören düzenlendi

16.07.2019-09:37 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-09:56) Van'da Kuzey Irak'ta Şehit Düşen Asker İçin Tören Düzenlendi

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucunda ağır bir şekilde yaralanan ve götürüldüğü hastanede şehit olan asker için Van'da tören gerçekleştirildi.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığında düzenlenen törende, şehit İstihkam Uzman Onbaşı Ahmet Sinan Demircan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirildi.

Saygı duruşunda bulunulmasından sonra şehidin öz geçmişi okundu.

İl Müftüsü Ömer Keskin'in dua etmesinin ardından şehidin cenazesi, asker arkadaşları tarafından omuzlarda taşınarak askeri uçağa konuldu.

NAAŞI MEMLEKETİ GAZİANTEP'E GÖNDERİLDİ  

Demircan'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'e uğurlandı.

Düzenlenen törene, Vali Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tuğgenaral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, askeri erkan, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal