Van'da 2 Terörist Teslim Oldu!

Terör örgütündeki buzlanmanın üzerine Türk askeri güneş gibi doğmayı sürdürüyor. Bir terörist daha ikna edilerek teslim edildi.

14.03.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-15:11)

Van'da polisin ikna çalışması sonucu teslim olan PKK/KCK'lı 2 terörist ailelerine kavuştu.

İl Emniyet Müdürlüğünden aktarılan bilgilendirmede, silahlı terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal alanda çalışmada bulunan örgüt üyelerine ilişkin geri getirme ve ikna çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Emniyetin İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Suriye'de örgüt adına çalışmada bulunan, örgüte 2014 senesinde dahil olan S.A. ve 2013 yılında katılan Z.A. ile aileleri aracılığıyla iletişime geçildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"İkna çalışmaları sonucu iki örgüt mensubu teslim olmaya ikna edilmiş, ŞanlıurfaAkçakaleSınır Kapısı'nda ekiplere kalaşnikof, tabanca ve 3 el bombasıyla teslim olmuşlardır. Teslim olan 2 terör örgütü mensubu, Van Emniyet Müdürlüğüne getirilerek aileleriyle buluşturuldu.

Silahlı terör örgütleriyle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır."


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal