Van Gölü'nde Batan Teknede Ölü Sayısı Yükseldi

Van Gölü'nde 107 metre derinliğe batan tekneden cesetler çıkarılmaya devam ediliyor. 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşılırken, hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi.

10.07.2020-11:01 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-13:36) Van Gölü'nde Batan Teknede Ölü Sayısı Yükseldi

Van'da batan teknenin geçtiğimiz günlerde yeri tespit edilirken, Van Gölü'ndeki çalışmalar devam ediyor. Ekipler yaptığı çalışmalarda 1 kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Bu gelişmeyle birlikte ölü sayısı 14'e yükseldi. 

Ekipler bugün 4 kişinin daha cansız bedenine ulaştı ve toplam ölüm sayısı 18'e yükseldi. Çıkartılan kişilerin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, batık teknedeki diğer cesetlerin çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

NE OLDU?

27 Haziran tarihinde meydana gelen olayda,  Sedat ve Medeni Akbaş Gevaş ilçesine bağlı Altınsaç Mahallesi'nden tekneleri ile Van Gölü'ne açıldı. İkiliden uzun süre haber alınamazken, mahalle muhtarı olayı ekiplere bildirdi.

İhbar üzerine ekipler Van Gölü'nde detaylı bir arama çalışması başlattı. Batan tekne geçtiğimiz günlerde Çarpanak Adası açıklarında 107 metre derinlikte bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal