Valilikten Çocuğuna Okul Kıyafeti Alamadığı İçin İntihar Eden Babayla Alakalı Açıklama!

Kocaeli'nde çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için intihar ettiği iddia edilen İsmail D. ile alakalı valilikten açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada olayın yanlış aktarıldığı İsmail D.'nin psikolojik sorunlar nedeni ile intihar ettiği bildirildi.

22.09.2018-13:27 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-13:19) Valilikten Çocuğuna Okul Kıyafeti Alamadığı İçin İntihar Eden Babayla Alakalı Açıklama!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bir zamandır işsiz olduğu bildirilen İsmail D. (45) girdiği bunalım neticesinde, kendisini banyoda iple asarak hayatına son verdi. D.'nin çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için hayatına son verdiği öne sürüldü. Kocaeli Valiliği, Körfez ilçesindeki intihar vakasının nedeninin 'kıyafet alamama' değil, 'psikolojik sorunlar' olduğunun tespit edildiğini duyurdu.

''İNTİHARIN SEBEBİ KIYAFET ALAMAMASI DEĞİL''

Dün Körfez ilçesindeki intihar vakası ile alakalı Kocaeli Valiliğinden bir açıklama geldi. Açıklamada, "21.09.2018 tarihinde Körfez ilçemizde meydana gelen intihar vakası medyada yer almıştır. Söz hususu haberler; intihar nedeni çocuklarına kıyafet alamadığı ve bu nedenle okula kabul edilmedikleri biçiminde yayınlanmıştır. Gerçekleştirilen araştırma ve inceleme neticesinde, bu haberlerin doğru olmadığı olay nedenini psikolojik sorunlara dayandığı belirlenmiştir. Haberlerin kamuoyunu yanlış bilgilendirerek, kötü algı oluşturmaya neden olduğu anlaşılmaktadır." denildi.

'OĞLUNA KIYAFET ALAMADIĞI İÇİN İNTİHAR ETTİĞİ' İDDİA EDİLDİ

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, İsmail D. girdiği bunalım neticesinde, kendisini banyoda iple asarak hayatına son verdi. 2 çocuk babasının, liseye giden oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar ettiği öne sürüldü.

İsmail D.'nin Perşembe sabahı 06.00 sularında evin banyosunda kendini iple asmış şekilde bulundu. Eşini banyoda asılı gören Hafize D. büyük şok yaşadı. Hafize D. hemen çocuklarına ve komşularına haber verdi. Komşuların haber vermesi ardından olay yerine gelen sağlık birimleri İsmail D.'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Eve giden jandarma birimleri de olayla alakalı soruşturma açtı. Jandarma birimlerinin incelemesinde babanın cebinden 20 TL para çıktığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal