Üzerlerine Uçan Arabadan Saniyelerle Kurtuldular

Diyarbakır'da bir alt geçitte yürüyen insanların hemen arkasına otomobil uçtu. Bu sırada saniyeler önce yolun üst tarafından da yayaların geçtiği tespit edildi.

22.03.2019-14:48 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-14:16) Üzerlerine Uçan Arabadan Saniyelerle Kurtuldular

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Parkorman Altgeçidi'nde gerçekleşen kaza sonucunda 5 kişi yaralandı 2 kişi ise saniyelerle ölümden kurtuldu. 

Şehirdeki güvenlik kamerası kayıtlarına takılan kaza anında bir aracın arkadan çarptığı diğer araç Parkorman altgeçidine uçuyor. Kazadan saniyeler önce yolun alt tarafından yayaların geçtiğinin görüldüğü kayıtta yukarıda da yayaların aynı tehlikeyi atlattığını gösteriyor.

Ölüm yaşanmaması bir mucize olan kaza sonrası otomobile arkadan vuran aracın neden kaza yaptığı hakkında inceleme başlatıldı.

KAZA GELİYORUM DEMEZ

Günlük hayatın temposu içerisinde sürekli hareket halinde olduğumuzu düşününce bir yerlere değmeden, çarpmadan yürümek neredeyse çok zor. Bu kaide araçlar için de geçerli.

Araçların ve yayaların iç içe bir yapıda hareket ettiği günümüz dünyasında dikkaatli olmak da yetmeyebiliyor. Nereden geleceği belli olmayan kazalara karşı elimizden gelen ilk ve en önemli şey yürürken, arabadayken kısacası hayatın her anında dikkatli olmak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal