Uyuya Kaldı, Çatıdan Aşağı Düştü

Kırşehir’de çatıda uyuya kalan vatandaş, tüm çabalara rağmen uyandırılamadı ve yer düştü. Çatıdan aşağı düşen kişiyi çevre esnafın açtığı branda kurtardı.

31.07.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-18:05)

Kırşehir'de Medrese Mahallesinde bir evin çatısında uyuduğu fark edilen vatandaşın düşme ihtimalini fark eden esnaflar branda açarak vatandaşın hayatını kurtardı. Hangi sebeple çatıya çıktığı öğrenilemeyen Ş.İ.'nin düşme anı cep telefonlarının kameralarına yansıdı.

ESNAF BRANDA AÇARAK HAYATINI KURTARDI

Çatıda uyurken düştüğü görülen ve bir vatandaşın çığlıklarıyla esnafın branda açarak yaşamını kurtardığı Ş.İ., olay ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Emniyet ekipleri, mahallede geniş çaplı inceleme başlatırken Ş.İ.'nin yaşam riskinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.

GÖRGÜ TANIKLARI OLAY ANLATTI

Vatandaşın çatıda uyuduğunu fark eden çevre esnaflardan biri olayı anlattı. Olayı anlatan Osman Akdemir, ilk olarak çatıda bir iş yaptığını sandıkları Ş.İ’nin daha sonra uyuduğunu fark ettiklerini belirtti. Hemen yetkilileri aradıklarını belirten görgü tanığı, Ş.İ’nin uyanması için elinden geleni yaptıklarını fakat uyanmadığını belirtti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ş.İ., omurilik zedelenmesi ve vücudunda meydana gelen kırıklar sebebiyle yaşamını yitirdi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal