Uyuşturucuyu Özendiren 8 Sosyal Medya Kullanıcısına Uyuşturucu Baskını

İstanbul İl Jandarma ekipleri sosyal medya üzerinden uyuşturucu madde kullanımı teşvik ettiği tespit edilen 8 kişinin evine baskın yaptı. Baskında çok sayıda esrar öğütme makinesi, sarma kağıdı, esrar ve skunk ele geçirildi.

28.03.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-11:47) Uyuşturucuyu Özendiren 8 Sosyal Medya Kullanıcısına Uyuşturucu Baskını

İstanbul İl Jandarma Ekipleri uzun süredir takibe aldığı ve "Tek Dost", "Tercihler", "En Sevdiğim İkili", "Merdiven Altı Sosis Laboratuvarı", "Patlayan Şeker", "Alice Harikalar Diyarında", "Keyfimin Kâhyasıyım" ve "Ona Küçük Sürprizler Yap" gibi takma isimler kullanan hesaların kullancılarının yaşadığı ikametgah adreslerine baskın düzenledi.

UYUŞTURUCU KULLANIMI ÖZENDİRİYORLAR

İl Jandarma ekiplerinin, sosyla medya üzerinden insanlrı uyuşturucu madde kullanmaya özendiren paylaşımlarda bulunan bu kişilere yaptığı operasyon sonucunda esra, skunk, tütün öğütme makineleri, hesapların bulunduğu laptolar ile sd kartlar ele geçirildi.

EN BÜYÜĞÜ 30 YAŞINDA

Sosyal medyada uyuşturucu kullanımının yasak olduğunu bildikleri halde, kullandıklarını gizlemeyen ve bunu özendirici bir şekilde takipçileriyle paylaşan kullanıcıların yaş aralığının 20 ile 30 arasında olduğu bilgisi verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal