Uyuşturucu Saklama Son Nokta

Aksaray’da istihbarat alan polis durdurduğu otobüste yapılan aramada, yolculardan Yasemin D.’nin sutyeni ve kol çantasında toplam 2 kilo 298 gram eroin ele geçirildi

24.04.2018-10:33 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-16:49)

Aksaray’da istihbarat alan polis ekipleri durdurduğu otobüste yaptığı arama sonucunda, yolculardan Yasemin D.’nin sutyeni ve kol çantasında toplam 2 kilo 298 gram eroin ele geçirildiği belirlendi. Yasemin D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstihbarat gelince polis otobüsü durdurdu... Sutyeninde ele geçirildi

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadelesi Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri,edindiği ilgiler doğrultusunda bir kadının yolcu otobüsüyle uyuşturucu kuryeliği yapacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine araştırmasını derinleştiren Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadelesi Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, kuryenin Yasemin D. olduğunu ve seyahat edeceği otobüsü belirledi. Ardından otobüs Aksaray kent merkezine girişinde durduruldu. Otobüste Yasemin D.’nin bulunması üzerinde ve çantasında arama yapıldı. Aramada Yasemin D.'nin sutyen ve kol çantasında toplam 2 kilo 298 gram eroin ele geçirildiği bilgisi verildi.

Olay yerinde Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadelesi Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından emniyete götürülüp gözaltına alınmasının ardından Yasemin D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

POLİS EKİPLERİ 15 NİSAN'DA DA OPERASYON YAPMIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri, 2 zanlının Van'dan İstanbul'a uyuşturucu transferi yapacağı doğrultusunda ihbar almıştı. İhbar doğrultusunda harekete geçen emniyet güçleri, 15 Nisan Pazar günü Tuzla ve Düzce'de operasyon gerçekleştirmişti. Operasyonda İ.B. ve S.S. adlı zanlılar yakalanmıştı. Şüphelilerin valizlerinde yapılan aramalarda ise 500 bin TL değerinde 10 kilogram eroin bulunmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal