Uyanış Filminin Yapımcısı Ali Avcı Tutuklandı!

Fragmanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başına silah dayanan görüntüler nedeniyle büyük tepki çeken Uyanış Filminin yapımcısı Ali Avcı tutuklandı.

19.07.2017-17:52 - (Son Güncelleme: 19.07.2017-18:07)

Ali Avcı, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'silahlı terör örgüt kurma ve yönetme' suçu çerçevesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.,

NELER OLMUŞTU

'Uyanış' filmin fragmanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kafasına silah dayanan görüntülerden sonra büyük tepkiler alan filmin yapımcısı Ali Avcı gözaltına alındığı bildirilmişti.

EVİNDE SAKLANAN FETÖ'CÜ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen soruşturmada hakkında gözaltı kararı alınan Ali Avcı, Bağcılar'daki evinde gözaltına altına alındığı bildirildi. Polis  ekipleri tarafından evde yapılan arama esnasında kaçan bir kişi ise kovalamaca sonucu yakalandığı duyuruldu. Yakalanan şahıs kendini Hasan Aslan olarak tanıttığı fakat yapılan kimlik kontrolünde bu şahısın Fettulhalçı Terör Örgütü'nün(FETÖ) Yıldız Teknik Üniversitesi soruşturmasında firari kaçağı olan ve hakkında yakalama kararı var olan Fetullah Karabiber olduğu tespit edildiği ortaya çıktı. Fetullah Karabiber'in 'Bylock' kullanıcısı olduğu belirtildi ifade edilmişti.

Gözaltına alınan 2 kişi emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.

REİS FİLMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını edinen ve berbat bir yapım olarak gösterime giren Reis filmi gişede çakılmıştı.

İKİNCİ SKANDAL FİLM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden para ve rant kazanmayı amaçlayan bu filmin yapımcısı, skandal bir filme daha imza attı.

15 Temmuz'un ekmeğini yemeye çalışan yapımcı, 15 Temmuz destanını anlattığını iddia ettiği filmde, FETÖ'cü alçakların o gece yapmak istediği ancak başaramadığı ne varsa filme taşımıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal