Üst Düzey Türk Yetkili: Kaşıkçı'nın Öldürüldüğüne Dair Emareler Var

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda yapılan arama ile alakalı detaylar netleşmeye başladı. Üst düzey bir yetkilinin aktardığı bilgilere göre Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair önemli emareler var.

16.10.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-17:12) Üst Düzey Türk Yetkili: Kaşıkçı'nın Öldürüldüğüne Dair Emareler Var

İstanbul Suudi Arabistan Başkonsolosluğunu araştıran güvenlik yetkililerinden yeni açıklama yapıldı. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması vakasını inceleyen güvenlik yetkililerinin ilk izlenimine göre, Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne yönelik kanıtlar var.

9 SAAT SÜREN ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİ

Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda, 10 Türk polis ve bir savcıdan meydana gelen Türk heyeti, 9 saat devam eden bir inceleme yapmıştı. Ortak heyette olan Suudi görevliler de konsoloslukta bulundu.

"TOPRAK NUMUNESİ ALINDI"

Reuters'a bilgi aktaran üst düzey bir Türk görevli, "Konsoloslukta arama ve inceleme gerçekleştiren Türk polisi ve birimi gereksinim duyulan ve kanıt olduğu zannedilen bulguları aldı. Konsolosluğun bahçesinden toprak numunesi de alındı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal