Üsküdar'da Yangın Faciası! Ölü ve Yaralılar Var

Üsküdar İcadiye'de bir binanın bodrum katında çıkan yangın, faciaya neden oldu.

08.10.2018-08:13 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-08:04) Üsküdar'da Yangın Faciası! Ölü ve Yaralılar Var

Üsküdar İcadiye'de bir binanın bodrum katında çıkan yangın, faciaya neden oldu. Yangının çıktığı yere giden ekipler, kısa sürede olaya müdahele ederken, ilk bulgulara göre yangın sırasında evde olan Sabiha Haymeci yaşamını yitirdi. Olayın ardından, çıkan yangında 1 kişinin öldüğü ve 2 kişininde yaralandığı bilgisi geldi. 3 katlı binanın bodrum katında ikamet eden Sabiha Haymeci'ye (78) ait daireden yoğun duman çıktığını gören komşular ve çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi geldi.

Yangını kısa bir sürede kontrol altına alan itfaiye ekipleri dairede yaptıkları aramada, alzaymır hastası olduğu ileri sürülen Sabiba Haymeci'nin yerde hareketsiz bir şekilde yattığını tespit etti. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesine rağmen yaşamını yitiren 78 yaşındaki Sabiha Haymeci'nin cesedi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangında hayatını kaybeden 78 yaşındaki talihsiz kadının kızı ve torunu da yoğun dumandan etkilenerek yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Polis, yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal