Uşak’ta Kundaklama

Uşak'ta 2 günde 2 otomobil kundaklandı. Olayla ilgili doktor olduğu öğrenilen bir şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

31.10.2018-17:26 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-17:24) Uşak’ta Kundaklama

Edinilen bilgilere göre 29 Ekim sabahı S. K. isimli vatandaşın otomobili sabah saatlerinde yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek aracı söndürdü. Araç sahibi karakoldan ifade vermeden gelirken aynı apartmanda bulunan Yalçın M.Y.'nin aracının da yandığı fark edildi. Tekrar olay yerine gelen itfaiye ekipleri bu aracıda söndürdü.

Emniyet yetkilileri olayı araştırırken, bir gün sonra sabah saatlerinde bu sefer araçları yanan vatandaşların kaldığı 45. Blok apartmanında kapılara ve doğalgaz borularına yanıcı madde dökülerek kundaklama meydana geldi. Yaklaşık 30 kişinin kaldığı 5 katlı binada apartman sakinleri büyük panik yaşarken kimse merdivenlerden dışarıya kaçamadı. Olay yerine tekrar itfaiye ekipleri gelerek yangına zamanında müdahalede bulunarak bir faciayı önlediler. Ekipler 45. Bloktaki yangını söndürürken aynı anda 57. Bloktan da yangın ihbarı geldi. 5 katlı ve 35 kişinin yaşadığı öğrenilen binanın bodrum katında aynı şekilde yanıcı madde ile kundaklandığı tahmin edilen olaya itfaiyenin yakın olması nedeniyle yangına anında müdahale edilerek söndürüldü. Olayla ilgili bir doktorun şüpheli olarak dün gözaltına aldığı öğrenilirken, şüpheli şahsın çıkarıldığı adli makamda adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal