Uşak Belediyesi'nden ABD'ye Yaptırım

ABD ile yaşanan yaptırım krizine Uşak Belediyesi'nden cevap geldi. Belediyeden yapılan açıklamada Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube'a ayrılan bütçenin tamamen kesildiği açıklandı.

11.08.2018-16:26 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-16:32)

Türkiye ile ABD arasında meydana gelen yaptırım krizine Uşak Belediyesi de katıldı. Belediyenin resmi Twitter sayfasından yayınlanan açıklamada önce ABD'ye dönük 'yatırım paketi' ilan edildi. Pakete göre; belediyenin bütçesinden tanıtım ve halkla ilişkiler eylemleri için Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube'a verilen bütçeyi bütünüyle kaldırıldı.

"FACEBOOK, GOOGLE, TWITTER VE YOUTUBE BÜTÇESİ KALDIRILDI"

Türkiye ile ABD arasında meydana gelen ve her geçen gün artarak büyüyen siyasi krize Uşak Belediyesi de katıldı. Belediye resmi Twitter sayfasından yayınladığı açıklamayla medya reklam planlamalarında Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube'a ayrılan bütçeyi bütünüyle kaldırdıklarını ilan etti.

Uşak Belediyesinin kurumsal twitter sayfasından yayınlanan açıklamada "ABD'ye boğun eğmeyeceğiz. Dolar niçin 6 lira oldu? Bu tehdide karşın devlete sahip çıkmak siyasi bir duruş değil, vatandaşlık vazifesidir. Bugün ülkemizin ABD ile yaşadığı siyasi krizin ardından medya reklam planlamalarımızdan Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube'a ayırdığımız parayı bütünüyle kaldırmış bulunuyoruz." denildi.

''TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ''

Sözcü'de yer alan habere göre, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da "Devletimizin üç tarafı denizlerle, her tarafı düşmanlarla kaplı fakat çalışmayı sürdüreceğiz , yılmayacağız, başaracağız, kazanacağız. İstikrar sürecek, Türkiye büyümeyi sürdürecek . Tehditlere pabuç bırakmayacağız. 17/25'te denediler olmadı. 15 Temmuz'da çabaladılar olmadı. Şimdi de ekonomimiz üzerinden taarruz açtılar. Ne yapalım? Dolar 6 oldu diye teslim mi olalım? Boyun mu eğelim? Ülkenin anahtarını ABD'ye mi bırakalım? Bu ülkeyi eski günlerine döndürmelerine müsaade etmeyiz." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal