Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Üye Oldu

AK Parti'den İzmir milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, üyelik formunu doldurarak AK Parti'ye üye oldu.

20.12.2018-19:50 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-19:42) Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Üye Oldu

İzmir'de ikamet eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, AK Parti'ye resmen üye oldu. Üyelik formunu Narlıdere İlçe Başkanlığı'na veren Tatlıses'in mesleği 'Ses sanatçısı' olarak kaydedildi.

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

24 Haziran'da gerçekleştirilen milletvekilliği genel seçimlerinde, İzmir 1'inci bölgeden AK Parti milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, aday seçilmemişti. Seçimlerden önce AK Parti tarafından gerçekleştirilen temayül yoklaması için teşkilat turu da yapan ve temayül yoklamasına giren Tatlıses, aday listesine alınmadı. İkametgahı Narlıdere'de olan Tatlıses, yerel seçimler öncesi AK Parti'ye üye olmak için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı'nın üyelik formunu dolduran Tatlıses, 'meslek' kısmına, 'ses sanatçısı' yazdı. İbrahim Tatlıses formda 7 çocuğunun olduğunu yazdı. Narlıdere İlçe Teşkilatı, Tatlıses'in üyelik başvurusunu onayladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal