Ünlü Restoranda Skandal! Arsız Çift Tuvalette Cinsel İlişkiye Girdi

İngiltere'nin meşhur tavuk restoranı Nando's Edinburgh - Fountain Park'ta arsız bir çift, tuvalette cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

18.09.2019-09:44 - (Son Güncelleme: 18.09.2019-09:37) Ünlü Restoranda Skandal! Arsız Çift Tuvalette Cinsel İlişkiye Girdi

Afrika'nın ünlü Peri-Peri sosuyla Portekiz usulü pişen tavuklarıyla 26 ülkede nam salan Nando's'un İngiltere'deki şubesinde bir çiftin uygunsuz davranışı skandal oldu.

RESTORAN ÇALIŞANI YAKALADI

Çift, restoran çalışanı tarafından tuvalette cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

ŞAŞKINA DÖNMÜŞ

Olayın tanıklarından Sarah Watson, The Sun gazetesine verdiği röportajda, çiftin umursamazlığı karşısında şaşkına döndüğünü olduğunu ve olanlara inanamadığını söyledi.

''ÇALIŞANLARDAN BİRİNİ UYARDI''

Sarah Watson şöyle anlattı: "Arkadaşım Robyn ve ben Nando'daki Fountain Park'ta oturuyorduk ve bu çift tuvaletin hemen önünde duvara karşı öpüşmeye başladı, sonra istemsiz şekilde ikisini de izledik, erkekler tuvaletine yürüdüler. Uzun süre çıkmadılar. Arkadaşım Robyn çalışanlardan birini uyardı, daha sonra yöneticiye gidip kontrol etmesi için bir erkek personeli tuvalete yönlendirmesi gerektiğini söyledi."

En  Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal