Ünlü İş İnsanı Günay Tuncel Hayatını Kaybetti

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel, bir zamandır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

24.07.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-16:17) Ünlü İş İnsanı Günay Tuncel Hayatını Kaybetti

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel yaşamını yitirdi.

Bugüne dek birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında olanGünay Restaurant'ın eski sahibi Tuncel, bir süredir tedavi altındaydı. 79 yaşındaki Tuncel tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

GÜNAY TUNCEL KİMDİR?

Bugüne dek birçok isme şöhret kapılarını aralayan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında olan Günay Restaurant'ın eski sahibidir.

Günay Tuncel, 1940 senesinde İstanbul'da varlıklı bir ailede dünyaya gelmiştir. Liseyi bitirmesinin ardından üniversiteyi okumadı.

Tiyatrocu Zerrin Sümer ile evlenince, çalışmaya karar verdi ve ilk defa As Kulüp'te müdür olarak işe girdi. Bir yıl orada çalışmasının ardından Süzer Plaza Otel'in olduğu yerde 'Lalezar' isimli restoranda müdür olarak görev yaptı. Burada; Emel Sayın, Öztürk Serengil ve Ajda Pekkan, haftanın yedi günü sahneye çıkardı.

1980 senesinde Egemen Bostancı ile ortak bir yer açmaya karar vererek Harbiye'de "Günay Restauran" ismi ile mekanı açtı. Açılıştan itibaren Leman sam ile 11 sene çalıştı. İkili bu sürede sevgili oldular.

Günay Tuncel, 2009 senesinde Şişli'deki Günay Restorant'ı 650 bin TL civarındaki borcuyla beraber devrettikten sonra Kuruçeşme'de balıkçı restoranı açtı. Burada da işleri iyi gitmeyince iş hayatına zorunlu olarak noktaladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal