Ünlü İş Adamı Mustafa Erkin Karaman'a Silahlı Saldırı!

Ünlü iş adamı Mustafa Erkin Karaman, Beykoz'da aracı ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda Karaman vücuduna isabet eden 2 kurşunla yaralanırken özel bir hastaneye kaldırıldı.

18.10.2018-10:29 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-10:25) Ünlü İş Adamı Mustafa Erkin Karaman'a Silahlı Saldırı!

İş adamı Mustafa Erkin Karaman, Beykoz Soğuksu'da lüks aracıyla giderken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar iş adamının olduğu otomobile 5 el ateş etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda Karaman vücuduna isabet eden iki kurşunla yaralandı. Karaman, yaralı durumda olay yerinden kaçtı. Saldırganlar saldırının sonrasında kayıplara karışırken iş adamı daha sonra çağ ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Karaman burada gerçekleştşirilen müdahalenin sonrasında özel bir hastaneye götürüldü. Saldırı sebebi ile bölgeye çok sayıda polis birimi gönderildi. Olayla alakalı geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

İş adamı Mustafa Erkin Karaman, 2012 senesinde Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal