Ünlü Doktor Salih Mertan İntihar Etti!

Altınordu Spor Kulübünün tanınmış isimlerinden doktor Salih Mertan İzmir'de evinde silahla intihar ederek hayatını kaybetti.

09.11.2018-13:53 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-13:46) Ünlü Doktor Salih Mertan İntihar Etti!

İzmir'de, Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Altınordu idarecilerindne Dr. Salih Mertan, evinde kafasına silahla ateş ederek intihar etti.

İHA'nın aktardığı habere göre, Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Altınordu idarecilerinden Dr. Salih Mertan'ın, evinde silahla intihar ederek yaşamını yitirdiği bildirildi. Mertan'ın niçin intihar ettiği bilinmezken, ünlü doktorun Parkinson hastalığı sebebi ile ağır ilaçlar kullandığı, psikolojisinin bozuk olduğu iddia edildi.

ALTINORDU'DAN AÇIKLAMA

Altınordu Spor Kulubü de sitesinden bir açıklama paylaştı. Kulüp paylaştığı mesajında, "Kulübümüzün ve camiamızın sembol kişilerinden, Op. Dr. Salih Mertan'ı yitirmenin derin üzüntüsünü paylaşıyoruz. 2012 senesindeki şirketleşmenin sonrasında Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanlığı vazifesine devam eden 1948 doğumlu Salih Mertan, kulübümüze her zaman çok değerli katkılar vererek unutulmazlar arasındaki yerini aldı. Parkinson hastalığının son kısmında yaşama gözlerini yuman Mertan'a Allah'tan rahmet, kulübümüze, camiamıza, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar temenni ederiz. ABD'de ikamet eden iki kız çocuğu sahibi Salih Mertan'ın cenaze töreni ile alakalı ayrıntılar daha sonra paylaşılacaktır" denildi.

SALİH MERTAN KİMDİR?

12 Mart 1948 İzmir doğumlu Salih Mertan, Namık Kemal Lisesi'ni okudu. Sonrasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Üroloji Dalı üstüne tahsilini bitirip, Operatör Doktor ünvanını elde etti. Can Tıp Merkezi'ni kurmasının ardından Gazi Hastanesi Kurucu Başkanlığı'nı yaptı. 40 sene süresince çok sevdiği Altınordu Spor Kulübü'ne idareci olarak maddi manevi bir çok değerli hizmetler yapan Salih Mertan, 2012 senesindeki şirketleşmenin sonrasında derneğin başkanlık vazifesini yapıyordu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal