Üniversite Öğrencisi Halit Uyar'ı Öldüren Zanlılar Tutuklandı

İstiklal Caddesi'nde üniversite öğrencisi Halit Uyar'ı öldüren zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

09.09.2019-15:42 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-15:37) Üniversite Öğrencisi Halit Uyar'ı Öldüren Zanlılar Tutuklandı

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Halit Uyar'ın bıçaklandığı ve zanlıların kaçış anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Katil zanlıları tutuklanmak üzere mahkemeye gönderildi. Olayla alakalı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği birimleri çocukluk arkadaşı olan şüphelileri yakalamak için 5 ayrı ekip kurdu. Polis birimleri olay günü meydana gelen ve şüphelilerin kaçış güzergahlarının da olduğu 9 saatlik güvenlik kamera görüntüsü elde ederek çalışmalarını derinleştirerek şüphelilerin adreslerini tespit etti. Şüphelilerden Emra Yaşar ve Erhan Kurdal'ın cinayet ardından yaya olarak Şişhane ve Kasımpaşa yönüne kaçtıkları daha sonra ise ayrı taksilere binerek Fatih Kocamustafapaşa Mahallesinde olan evlerine gittikleri tespit edildi.

9 AY ÖNCE TAHLİYE OLMUŞ…

Erhan Kurdal'ın ise gerçekleştirilen ayrıntılı sorgulamasında, 'Yaralama', 'Uyuşturucu', 'Gasp' ve 'Polise mukavemet' suçlarından toplam 10 kaydının bulunduğu meydana çıktı. Yapılan incelemede Kurdal'ın 2019 senesi başında 'Gasp' suçundan cezasını tamamlayarak tahliye olduğu meydana çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri sona eren Emra Yaşar ve Erhan Kurdal hakkında 'Cinayet', 'Yaralama', '6136 SKM' ve 'Yağma' suçlarından işlem yapılarak Çağlayan'da yer alan İstanbul Adalet Sarayına gönderildi.

TUTUKLANDILAR

İstiklal Caddesi'nde Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla yağmaya teşebbüs ve kasten öldürme suçlarından mahkemeye gönderilen 2 şüpheli tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal