Ümraniye'deki Göçükten Bir Acı Haber Daha!

Ümraniye'de meydana gelen göçükte İBB Başkanı Uysal göçük altında kalan iki görevlinin naaşına ulaşıldığını belirtti.

02.11.2018-14:14 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-14:07)

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede gece vakitlerinde göçük yaşandı. Çevredeki bir siteye ait olan ve içinde 2 kişinin olduğu güvenlik kulübesi göçük altında kaldı. Söz konusu olay hakkında açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Uysal, çalışmaların sürdüğünü ve göçük altında kalan iki görevlinin naaşına ulaşıldığını belirtti.

Uysal'ın yaptığı açıklamalarda, 'Ayrıntılar teknik inceleme gerçekleşinde öğrenilecek. Makas değiştirme kısmında bir genişleme çalışması yaparken göçük meydana gelmiş. Tünelle üst grup arası ortalama 17 metre. Bu arada ayrı bir boşluk olması muhtemel. Teknik inceleme gerçekleşinde kamuoyuna duyurulacak. Burada ani bir hareketlilik olmuş. Bunun sebebi ortaya çıkarılmalı. Şuanda dinamit patlatılacak bir durum yok.

Dün gece 01:20 civarlarında olay meydana geldi. Çok ani bir çökme. Nedeni araştırılıyor. Zeminin hareketlerinden dolayı olmuş olabilir. Olaydan sonra bütün ekibimiz bir oldu aralıksız çalışmaya devam ediyorlar. Arkadaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum.

İhmal varsa ne gerekiyorsa o olacaktır. Bu iki kardeşimizden birinin bedenine ulaşıldı diğerinin naaşına da ulaşılmak üzere. Sorumluları varsa gereği yapılacaktır.

Yan taraftaki tahliye edilen binalar için çalışmalar başladı. Akşama kadar durum kesinleşecek, teknik olarak bir sorun varsa o binalar boşaltılacak. Fakat şuan öyle bir durum yok. Ailelerimizin yanındayız onların önlemlerini alıyoruz.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal