Ümraniye'de Otobüse Alınmayan Kadın Terör Estirdi!

Ümraniye'de Ademyavuz- Kadıköy yönlü 14B numaralı otobüse henüz durağa gelmeden binmeye çalışan kadın, terör estirdi.

24.10.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-10:14)

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde otobüs magandası bir kadın, hırs yapıp, kendini otobüse almayan şoförü taksiyle takip ederek, otobüse boyalı saldırıda bulundu.

Kuralları ihlal eden kadın yolcu, boya ile otobüse saldırdı.

Durak dışında otobüse binmeye çalışan kadın, otobüse alınmayınca, bindiği taksiyle, otobüsü üç durak izledi.

Ardından taksiden inerek, durakta duran özel halk otobüsünün camlarını yumruklamaya başlayan saldırgan hırsını alamadı.

Otobüs şoförünün öfkeli kadına tepki vermesiyle hırsı alevlenen kadın yolcu bu kez de nalburdan kırmızı boya alıp, seferini tamamlayan otobüslerin park halinde beklediği perona gitti.

Durak dışında beklediği gerekçesiyle kendisini otobüse almayan şoföre ait aracı takip eden kadın, bu kez de saldırısını kırmızı boyayla yaptı.

Yaşadığı olayın şokunu atlatamayan otobüs şoförü Yılmaz Cengiz; başına gelenleri şu sözlerle açıkladı:

''Seyir halindeyken kırmızı ışıkta durdum. O esnada şahıs geldi ve kapıya vurdu. Durak harici yolcu almamız yasak olduğu için kapıyı açmadım.

Yoluma devam ettim. Sonrasında şahıs taksiye binerek beni takip etmeye başladı. Bir başka ışıklarda taksiden inip otobüsün yanına gelerek camları yumruklamaya ve küfür etmeye başladı.

Hem yolcuların hem de kendi can sağlığım için ben yine kapıyı açmadım. Bu şahıs tekrar taksiye binerek 14B’nin son durağına kadar otobüsü takip etmiş.

Biz diğer şoför arkadaşlarla arkada çay içip dinlenirken o esnada bu şahıs, otobüsü sol tarafından arka plaka kısmına kadar kırmızıya boyamış. Yarın elimizdeki görüntülerle gerekli suç duyurusunda bulunacağız.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal