Ümit Özdağ'la İlgili Şok İddia

MHP Genelbaşkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Partili Ümit Özdağ hakkında şok edici bilgiler dile getirdi. Yalçın, Özdağ'ı ABD'li kuruluşlarla gizli ilişki içinde olmakla suçladı ve Özdağ'ın 'Yurtta Sulh Konseyi' içinde olup olmadığının araştırılmasını istedi.

06.03.2020-10:13 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-10:29) Ümit Özdağ'la İlgili Şok İddia

haber365- MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Partili Ümit Özdağ'ı ABD'li kuruluşlarla gizli ilişki içinde olmakla suçladı ve Özdağ'ın 'Yurtta Sulh Konseyi' içinde olup olmadığının araştırılmasını istedi. Özdağ ise iddialara "İçki şişede durduğu gibi durmuyor." diyerek yanıt verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Twitter hesabı üzerinden, İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ hakkında suçlamalarda bulundu. "Gerçek yüzünü gösterme zamanı geldi" diyen Yalçın, "15 Temmuz ihanet teşebbüsü sırasında, tıpkı babasının geçmişteki darbelerde kader arkadaşı Başbuğ Alpaslan Türkeş’i terk ederek ortadan kaybolduğu gibi, Ümit Özdağ da aynı gece ortadan kaybolmuştur."  ifadelerini kullandı.

"GİZLİ İLİŞKİSİ VAR"

Özdağ’ın İsrail ve Yahudi lobileriyle ve ABD’deki Yahudi think-tank kuruluşu JINSO ile gizli ilişki kurduğunu iddia eden Yalçın, Özdağ'ın Rant Corporation ile görüşmelerinin sebebini açıklaması gerektiğini belirtti. Yalçın, "Adlarına pervasızca konuşmaya cüret ettiği Türk milliyetçileri; Ümit Özdağ’ın ABD ile İsrail’de Türkiye’nin ve Ülkücü Hareket'in geleceğine dair ne tür kirli pazarlıklar yaptığını bilmek istemektedir." dedi.

Özdağ'ın 15 Temmuz 2016’daki FETÖ'cü darbe girişiminin elebaşları "Yurtta Sulh Konseyi" üyesi olup olmadığının araştırılması gerektiğini öne süren Yalçın, "Bu sözde milliyetçinin, aslında Türk milliyetçiliğinin kripto düşmanı ve Türkiye'de küresel aktörler adına görev yapan pis bir ajan olup olmadığı acilen aydınlatılmalıdır." ifadelerini kullandı.

"İÇKİ ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR"

İyi Partili Ümit Özdağ, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın eleştirilerine Habertürk’te katıldığı programda yanıt verdi. Sunucu Didem Arslan Yılmaz, Semih Yalçın'ın gönderdiği mesajı canlı yayında okudu. Bunun üzerine Özdağ, MHP’li Semih Yalçın’ın mesajlarına gülerek "Onu mahkemede konuşacağız. İçki şişede durduğu gibi durmuyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal