Ümit Özdağ'dan Skandal Açıklama! Türkiye'nin İsmi Değişecek

Milliyetçi Hareket Partisinden ihraç olan Ümit Özdağ, Türkiye Cumhuriyeti'nin isminin Federal Anadolu Devleti olarak değişeceğini söyleyerek skandal bir açıklamaya imza attı.

04.04.2017-12:57 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Ümit Özdağ'dan Skandal Açıklama! Türkiye'nin İsmi Değişecek

Son zamanlarda Evet oylarının artmasıyla birlikte, hayır cephesinden saçma açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisinden ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ skandal bir açıklama yaptı. Ümit Özdağ yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Ben bir dayanak bulduğum zaman iddia ederim. Bunuda o yüzden söylüyorum önümüzdeki tarihlerde Türkiye Cumhuriyeti'nin ismi değişecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin ismi Federal Anadolu Devleti olması için çalışmalara başlanacak. 

Ümit Özdağ daha önceden Milliyetçi Hareket Partisinden ihaç edilimişti. Ümit Özdağ ihraç  konusuyla ilgili şu açlıklamayı yapmıştı. 

''Türkiye'nin meselesi Ümit Özdağ'ın ihraç edilme meselesi değildir. Asıl mesele Türkiye'de yapılacak olan sistem değişikliği meselesidr. Bu konuda Türk milletini alacağı kararlar konusunda uyarıda bulunuyoruz demişti.''

Ümit Özdağ Kimdir? 

Ümit Özdağ 3 Mart 1961 tarih doğumlu Japonya doğumlu siyasetçi ve yazardır. 

Ümit Özdağ Gazi Üniversitesi'nden mezun olmasının ardından uzun zaman boyunca üniversitelerde ders verdi. 2001 yılında profesörlük unvanını almaya hak kazanan Özdağ 2003 yılında Diyanet Araştırma Merkezi 2006 yılında da 21.Yüzyıl Türkiye Enstitüsü'nü kurdu. Kurmuş olduğu 21.Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanlığını devam ettirmektedir.

MHP'de Başkan yardımcısı olan Ümit Bozdağ referandum çalışmaları nedeniyle partisinden ihraç edildi.

Kaynak: Haber 365

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal