Ümit Özdağ Provokasyona Devam Ediyor

Mülteci düşmanlığını tetikleyen ve toplumu kışkırtmaya çalışan Ümit Özdağ'ın, mültecilerle ilgili söylediği bir yalan daha ortaya çıktı. Sosyal medya ise Özdağ'a çok sert tepki gösterdi.

05.08.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-16:20) Ümit Özdağ Provokasyona Devam Ediyor

Karayolları Trafik Yönetmeliği için yeni düzenleme yapılması sonrası Türkiye'de bulunan Suriye tescilli araçların muayeneleri başladı.

Bu değişikliğin faaliyete geçmesinin sonrasında İyi Parti milletvekili Ümit Özdağ, yalan olduğu bilinen bir paylaşımı Twitter gündemine soktu.

Özdağ, Suriyelilerin araçlarına ücretsiz muayene yapıldığı yönünde hazırlanan bir haberi Twitter hesabından paylaştı ve söz konusu paylaşım binlerce kişiye ulaştı. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, İYİ Parti Ümit Özdağ’ın paylaştığı haberine ilişkin bir açıklamada bulunarak Özdağ'ın iddialarını çürüttü.

Açıklamada, "Sayın Özdağ, ülkemizde yaşayan Suriyeliler sahip oldukları motorlu araçlar için Türk vatandaşlarının ödemek zorunda olduğu her türlü MTV, muayene ücreti vb resmi ücreti ödemekle yükümlüdür. Haber kaynağının bilgisi doğru değildir" ifadelerine yer verildi.

BU KAÇINCI EY ÖZDAĞ?

Her fırsatta mülteci düşmanlığını dile getirmekten çekinmeyen Özdağ, kendisi gibi ırkçı insanları galeyana getirip iç karışıklık çıkarmak istiyor.

Özdağ, özellikle Suriyeli mülteciler hakkında gerçek dışı iddialar öne sürüp nefret diline başvurmasıyla biliniyor.

Sosyal medya kullanıcıları da Ümit Özdağ'ın son yalanına tepkisiz kalmadı. Özdağ'a tepkilerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları Twitter'da 'Bu Kaçıncı Ey Özdağ?' sorusunu yöneltti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal