Ümit Özdağ, Mülteci Cinayeti Kışkırtıyor

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ yaptığı paylaşımda ırkçı ifadelere yer verdi. Özdağ'ın paylaşımı kısa sürede tepkilerin hedefinde yer aldı.

11.07.2020-19:31 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-19:23) Ümit Özdağ, Mülteci Cinayeti Kışkırtıyor

İyi Parti'de skandal açıklamalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İyi Partili Levent Özeren, eski başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a hakarette bulunmuş ve gözaltına alınmıştı. Özeren'e taraflı tarafsız herkes tepki gösterirken, İyi Parti cephesinden de bir tepki geldi. 

Son olarak İyi Parti Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda mültecileri hedef göstererek ırkçılık yaptı. Hatay, Reyhanlı'da PTT sırasında olan Suriyeli vatandaşların fotoğrafını paylaşan Özdağ, 'Hatay Reyhanlı'da para çeken Suriyelilerin oluşturduğu sıra...' ifadelerine yer verdi. Bu paylaşım kısa sürede birçok kullanıcının tepkisini çekti ve Özdağ'ı ırkçılıkla suçladı.

LÜTFÜ TÜRKKAN'IN KIZI DA KURALLARI ÇİĞNEDİ

Öte yandan İyi Partili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan da yaptığı davranış ile tepkilerin hedefinde yer aldı. Trafikte çakar lambalı bir araç ile emniyet şeridinde hız yapan Türkkan, hem kendi hem de çevresindekilerin hayatını tehlikeye attı. Türkkan yaptığı paylaşım sonrası eleştirilirken, tepkilerin artması üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal