Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Vatandaşa Hediye İnternet Paketi!

Yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle evde kalmak zorunda olan ve kalabalık aile ziyaretlerinden, birlikte geçirilen sahur vakitlerinden mahrum kalacak vatandaşlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Ramazan'da 1 GB ücretsiz internet hediye!

24.04.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-13:12) Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Vatandaşa Hediye İnternet Paketi!

Yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle evde kalmak zorunda olan ve kalabalık aile ziyaretlerinden, birlikte geçirilen sahur vakitlerinden mahrum kalacak vatandaşlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Ramazan'da 1 GB ücretsiz internet hediye!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bakanlık ile operatörler arasında gerçekleşen mutabakatla, operatörlerin 81 milyon cep telefonu kullanıcısına Ramazan'da 1 GB interneti ücretsiz sağlayacağını aifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, incelenen raporlara göre yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgının ardından kullanılan internet oaranında artış gözlendiğini dile getirdi.

İnternet kullanımının bu süreçte vatandaşlara ayrıca masraf olmaması sebebiyle GSM operatörlerinden vatandaşlar adına destek talep edildiğini bildiren Karaismailoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine ramazanda 1’er gigabyte interneti ücretsiz sağlayacak." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal