Uğur Dündar Yazısı Önce Yayından Kalktı, Sonra Değiştirildi

Habertürk yazarı Kübra Par'ın Uğur Dündar'ın ortaya çıkan görüntüleriyle ilgili yazdığı yazı önce kaldırıldı. Yazı daha sonra değiştirilerek yayına konuldu.

05.06.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-15:52) Uğur Dündar Yazısı Önce Yayından Kalktı, Sonra Değiştirildi

Geçtiğimiz gün gazeteci Uğur Dündar'ın geçmiş dönemlerdeki bir videosu gündeme geldi. Dündar videoda, röportaj sırasında kavga ediyor ve o sırada ağıza alınmayacak sözler söylüyor. Konuyla ilgili olarak Habertük yazarı Kübra Par, bir yazı kaleme aldı. Bu yazı ise krize neden oldu.

Par yazdığı yazıda konuyla ilgili olarak, "Uğur Abi’nin bu kadar cinsiyetçi ve galiz küfürler etmesini ona hiç yakıştıramadım." yorumunda bulundu. Yazı yayından kaldırılırken, daha sonra "O Yumruk Tamam Ama..." başlığı ile tekrar yayınlandı. 

Yeniden yayınlanan yazıda ise "Bu arada Uğur Abi meşru müdafaa durumunda başarılı bir 'aktif' savunma uygularken ağzından ister istemez durum icabı küfürlü sözler de çıkıyor. Ama biz o küfürlerin nezaketiyle tanıdığımız Uğur Abi'yi yansıtmadığına, kavga refleksiyle bir insanlık hali olarak sarf edildiğine ve yayınlanmasından da en çok kendisinin üzülmüş olduğuna eminiz." ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal