UEFA Avrupa Ligi Sebebiyle İstanbul'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Wolverhampton arasında oynanacak maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

02.10.2019-16:18 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-15:46)

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü açıklamasına göre, 3 Ekim Perşembe günü 20.00'de Vodafone Park Stadyumu'nda, Beşiktaş ile Wolverhampton arasında gerçekleşecek futbol müsabakası sebebiyle alınan emniyet tedbirleri dahilinde, bazı yollar ulaşıma kapalı olacak.

Bu çerçevede 16.00'dan itibaren stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine trafik akışı sağlanamayacak. Akım, Asker Ocağı Caddesi'ne verilecek. Gümüşsuyu MKE önünden yol kapatılarak Dolmabahçe istikametine akış gerçekleşmeyecek. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti de araç trafiğine kapatılacak.

Bayıldım ve Küçük Çiftlik caddelerinden gelen akım, Dolmabahçe istikameti yerine Asker Ocağı Caddesi'ne aktarılacak. Mete Kavşağı'ndan Dolmabahçe güzergahuna olan akım, Şişli istikametine aktarılacak. Gazhane Caddesi Süzer Plaza'dan Şehitler Tepesi'ne kadar trafik akışı verilemeyecek. Akaretler ışıklar ile Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım, Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal