Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Ucuz Ekmek Satan Esnaf Saldırıya Uğradı

Zonguldak'ta 250 gram ekmeği 1 liraya satan fırıncı başka bir fırın sahibi ile yakınları tarafından darp edildi.

04.04.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-13:55) Ucuz Ekmek Satan Esnaf Saldırıya Uğradı

Zonguldak'ın'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde fırın sahibi aileden 3 kişi, ucuza ekmek satan rakip fırın sahibinin burnunu kırdı. 

Olay, Ormanlı ilçe merkezinde önceki gün meydana geldi. Fırın işleten Bayram Tetik (43) aracına ekmek yüklediği esnada yanına aynı bölgede fırın sahibi olan Y.S., A.S. ve M.S. geldi. 

İki taraf arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. M.S.'nin yumruk attığı Bayram Tetik'in burnu kırıldı. Kavgayı, çevredeki esnaf ayırdı. Hastaneye götürülen ve tedavisinin ardından taburcu edilen Bayram Tetik, rakip fırın sahiplerinin, kendisine 250 gram ekmeği 1 liradan sattığı için saldırdığını kaydetti.

Enflasyonla mücadele kapsamında ekmeği 1 liradan sattığını ve satmaya devam edeceğini belirten Tetik, jandarmaya giderek, saldıranganlardan şikayetçi oldu.

Jandarma 3 saldırganın ifadesine başvurdu. Y.S. ifadesinde Bayram Tetik'in ekmeği 1 liradan satması nedeniyle zor durumda kaldıklarını, ekmeğin her yerde olduğu gibi 1.5 liradan satılmasını istediklerini, bu nedenle aralarında tartışma yaşandığını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;