Üç Büyük Şehrin Adayları Açıklamasında Flaş Gelişme

Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın İstanbul'da yapması beklenen üç büyük şehrin belediye başkanı adaylık açıklamasının haftaya ertelenebileceği iddia ediliyor.

23.11.2018-20:58 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-00:54)

Alınan bilgiye göre, Haliç Kongre Merkezinde AK Parti’nin 50 ilin belediye başkan adaylarının açıklanmasına dair toplantısında değişiklik bekleniyor. Toplantının en önemli konusu, İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarının kimler olacağıydı.Ancak partide yaşanan son gelişmeler neticesinde üç büyük şehrin adaylarının açıklanmasının önümüzdeki hafta salı günü AK Parti Grup Toplantısına kalabileceği iddia edildi. Buna ek olarak Afyon, Balıkesir, Eskişehir, Konya, Sakarya ve Trabzon illerinin de adaylarının aynı toplantıya kaldığı belirtiliyor. Bu illerin başkan adaylarının kim olduğunun önceden konuşulmasına rağmen ortaya çıkan bazı pürüzler nedeniyle açıklamanın ertelendiği belirtildi. 

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün İstanbul Büyükşehir Adaylığı için düşündüğü TBMM Başkanı Binali Yıldırım'la yaptığı görüşmenin ardından bu gün de bir görüme gerçekleştirdi. Ele geçen bilgiye göre, Yıldırım'ın adaylığı konusunda sıkıntı yok, sadece ilçe belediye başkan adayları konusunda yapılacak çalışma nedeniyle açıklama önümüzdeki haftaya kalmış durumda. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal