UBER Sürücüleri Atatürk Havalimanı'nda Eylem Yaptı

Bir taksi sürücülerinin bir UBER sürücüsünü darp ettiğine yönelik iddiakarın ardından, Atatürk Havaalanı yakınlarında bir araya gelerek toplanan UBER sürücüleri eylem gerçekleştirdi.

05.02.2019-10:01 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-09:51) UBER Sürücüleri Atatürk Havalimanı'nda Eylem Yaptı

Bir taksi sürücülerinin bir UBER sürücüsünü darp ettiğine yönelik iddiakarın ardından, Atatürk Havaalanı yakınlarında bir araya gelerek toplanan UBER sürücüleri eylem gerçekleştirdi. Grup adına açıklamalarda bulunan Lisanslı Taşımacılar Derneği Başkanı Metin Magriso, 'Yine bu gece yine bir taksi saldırısıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bize yapılan saldırılar her geçen gün artarak devam ediyor.' şeklinde konuştu.

SOPA VE BIÇAKLA DARP

Öne sürülen iddiaya göre; akşam vakitlerinde Cemal Ulutürk isimli UBER sürücüsü Esenyurt'tan yolcu aldıktan sonra bir grup taksi sürücüsü tarafındanönü kesildi. Sözl bir şekilde tartışma yaşandıktan sonra ellerinde sopa ve bıçak olan taksi sürücüleri Ulutürk'ü darp etti. Ulutürk polisi aradıktan sonra yoluna gitti. Takip edildiğini fark eden UBER sürücüsü Atatürk Havalimanın'da polise sığındı. Burada ifade verdiği esnada diğer UBER sürücüleri Ulutürk'e destek için havalimanı çevresinde araçlarıyla eylem için toplandılar. UBER sürücülerinin araçlarını kaldırıma park etmesiyle Havalimanı Caddesi'nde trafik meydana geldi.

HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ

Basın muhabirlerine açıklama yapan Lisanslı Taşımacılar Derneği Başkanı Metin Magriso, 'Yine bu gece yine bir taksi saldırısıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Burada yaklaşık binin üzerinde UBER sürücüsü var. Arkadaşlarına destek olmak için geldiler. Kendini bilmez birkaç taksici yaptığı olayı bütün taksi camiasına mal etmeyeceğim. Ancak burada çok ciddi bir sıkıntı var. Devletin emniyet güçlerinin güvenliği sağlamasını hiçe sayan bir grup var. Bize yapılan saldırılar her geçen gün artarak devam ediyor. Biz bir kez daha buraya geldik devletimizin polisine sığındık, biz her zaman polise sığınmaya devam edeceğiz, hiç bir zaman bizi bu olayların içine çekecekler, biz kalitemizi koruyarak İstanbul halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz şiddet uygulayan bir grup taksici esnafını devletimize havale ediyoruz. Bugün bin kişi yarın on bin kişi hakkımızı aramaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal