Tuzla'da Benzin İstasyonunda Silahlı Soygun

Tuzla'da bir benzin istasyonunun marketine uzun namlulu silahlarla giren 4 kişi kasadaki paraları ve raftaki sigaraları alıp kayıplara karıştı.

24.05.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-14:25) Tuzla'da Benzin İstasyonunda Silahlı Soygun

Olay, Anadolu Mahallesi TEM Yanyolu Kanuni Caddesi Ankara istikametinde yer alan bir benzin istasyonunda saat 04.30 civarında meydana geldi.

İddiaya göre gri renkli bir otomobille benzin istasyonuna gelen 4 kişi benzin istasyonunun marketine giriş yaptı. Hırsızlar, ilk olarak ellerindeki uzun namlulu silahlarla kasiyeri etkisiz duruma getirdi. Ardından da kasadaki bir miktar parayı poşete doldururken bir taraftan da rafta yer alan sigaraları alıp hızlıca olay mahalinden kaçtı.

Gelen ihbar üzerine çok sayıda polis ekipleri olayın yaşandığı bölgeye sevk edildi. Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri hırsızların yakalanması adına olay çevresinde çalışma gerçekleştirdi.

Olay mahaline ulaşan polis ekipleri, benzin istasyonunda önlem alırken olay yeri inceleme ekipleri de olayın yaşandığı bölgede delil araştırmasında bulundu. Polis ekipleri benzin istasyonunda yer alan güvenlik kameralarını incelemeye alırken olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal