Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Koku ile Alakalı Açıklama Yaptı: Sabotaj Olabilir

Tuzla'da sabah saatlerinde kenti etkisi altına alan bir koku duyulmuştu. Mesele ile alakalı açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Sabotaj ihtimali olabilir. Soruşturma açıldı" dedi.

26.02.2019-12:04 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-11:57) Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Koku ile Alakalı Açıklama Yaptı: Sabotaj Olabilir

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İstanbul Tuzla'da sabah saatlerinden itibaren duyulan ağır kimyasal kokuyla alakalı açıklama yaparak, "Sabotaj ihtimali olabilir. Soruşturma açıldı" dedi. Tuzla Belediyesi de mesele ile alakalı suç duyurusu yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, ilçeyi saran koku ile alakalı şunları söyledi;

''Bugünkü bu olay çok ilginç bir olay. Emniyet görevlilieri ile, valilikle, AFAD görevlileriyle görüştük. Çok ilginç, rögar kapağının açılıp herhangi bir yerde; Moda'da da Üsküdar'da da olabilecek rögar kapağının açılıp dökülen madde olduğu tahmin ediliyor.

"İNSANIN KAFASINDA SABOTAJ ŞÜPHESİ BİLE UYANABİLİYOR"

Maddenin ne olduğuna yönelik araştırma gerçekleştiriliyor. İşin müsebbipleri aranıyor. Mahalleyi dahi kapsamadığı için, bir vidanjör ve kimyasal döküm olmadığını; yerel bir hadise olduğunu ve özellikle de birilerinin bir sabotaj gibi olabileceği şüphesi dahi uyanabiliyor insanın kafasında.''

OKUL YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİ EVLERİNE GÖNDERDİ

Öte taraftan Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu koku sebebiyle boşaltıldı. Öğrencilerin rahatsızlık hissetmesi ardından okul yönetiminin öğrencileri evlerine gönderdiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Tuzla'da, İçmeler Mahallesi Tuzla Devlet Hastanesi etrafında kaynağı şimdilik tespit edilemeyen yoğun koku paniğe neden oldu. Kokuyla alakalı olarak ihbar üstüne olay yerine İGDAŞ, itfaiye, zabıta ve polis birimleri gönderildi. Bazı cihazlarla rögarlarda ve değişik yerlerde ölçümler gerçekleştirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal