TÜSİAD'dan Asgari Ücret Değerlendirmesi: Çok Olumlu Bir Gelişme

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, asgari ücretin 2 bin 20 lira olmasını değerlendirdi. Bilecik, "İş dünyası için asgari ücretin 2 bin 20 TL olması çok olumlu bir olay oldu. İş dünyası verilen desteklerden mutlu, bu destekler çerçevesinde Ağustos itibarıyla yaşadıklarımız savuşturuldu." dedi.

26.12.2018-10:55 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-10:47) TÜSİAD'dan Asgari Ücret Değerlendirmesi: Çok Olumlu Bir Gelişme

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik, asgari ücrete yapılan zamla alakalı açıklamalar yaptı. Başkan Bilecik, asgari ücretin 2 bin 20 TL yapılmasının iş dünyası içim çok pozitif bir gelişme olduğunu ifade etti.

"İŞ DÜNYASI VERİLEN DESTEKLERDEN MEMNUN"

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, "İş dünyası için asgari ücretin 2 bin 20 TL olması çok pozitif bir olay oldu. İş dünyası verilen desteklerden mutlu, bu destekler çerçevesinde Ağustos itibarıyla yaşadıklarımız savuşturuldu." dedi.

"BANKA BİLANÇOLARINDA GEREKLİ TEMİZLİĞİN YAPILMASI GEREK"

Bilecik, reel sektörün finansmana erişim sıkıntısının kesinlikle çözülmesi gerektiğini de söyleyerek "Banka bilançolarında lazım olan temizliğin yapılması lazım" sözlerini kullandı.

"GELECEK YIL YÜZDE 17 CİVARINDA ENFLASYON ÖNGÖRÜYORUZ"

TÜSİAD Başkanı, büyüme ve enflasyon oranları ile alakalı "Gelecek sene yüzde 1'ler civarında bir büyüme, yüzde 17 civarında bir enflasyon tahmin ediyoruz" tahmininde bulundu.

"EYLEM PLANLARI DAHA UZUN VADELİ OLMALI"

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nın pozitif olduğunu ifade eden Bilecik, "Fakat bunların artık daha uzun vadeli olması gerektiğini düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal