TÜSİAD Heyeti ABD'yi Ziyaret Edecek

Simone Kaslowski başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi, ABD Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı yetkilileri ve Kongre üyeleriyle bir araya gelecek

16.07.2019-15:09 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-15:55) TÜSİAD Heyeti ABD'yi Ziyaret Edecek

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski öncülüğündeki heyet, bugün ve yarın ABD'nin Başkenti Washington'da temaslarda bulunacak.

Heyet, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi, ABD Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı yetkilileri ve Kongre üyeleriyle bir araya gelecek.

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile görüşecek olan heyet, Brookings Enstitüsü’nde ise küresel, transatlantik ve ikili ilişkilerin değerlendirileceği bir yuvarlak masa toplantısına katılım sağlayacak.

KÜRESEL VE BÖLGESEL SORUNLAR ELE ALINACAK  

Heyet ayrıca, düşünce kuruluşu uzmanları ve Amerikan iş dünyası temsilcileriyle toplantı gerçekleştirecek. Temaslarda Türkiye-ABD ilişkileri başta olmak üzere küresel ve bölgesel sorunlar masaya yatırılacak.

TÜSİAD heyetinde, Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski'nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi ve Küresel İlişkiler ve AB Yuvarlak Masası Başkanı Bedii Can Yücaoğlu, ABD Ağı Başkanı Murat Özden ve ABD Temsilcisi Barış Ornarlı bulunuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal