Türkiye'nin Azerbaycan Desteği Can Ataklı'yı Rahatsız Etti

Ermenistan ve Azerbaycan arasında tırmanan gerilimde Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destek, gazeteci Can Ataklı'yı rahatsız etti.

28.09.2020-15:10 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-14:52) Türkiye'nin Azerbaycan Desteği Can Ataklı'yı Rahatsız Etti

Azerbaycan topraklarını işgal eden ve bölgede gerilimin fitilini ateşleyen Ermenistan, dün askeri mevzilere ve sivil bölgelere saldırı başlattı. Azerbaycan ordusu komuta merkezleri Ermeni güçlerine anında karşılık verirken, Türkiye kardeş ülke Azerbaycan'a tam destek verdi. Türkiye'nin Azerbaycan desteği kamuoyunda takdirle karşılanırken, bu destekten rahatsız olan gazeteci Can Ataklı "Bir cephe de Azerbaycan'da açılmasın" dedi. Ataklı'nın çıkışı sosyal medyada tepki çekti.

"MACERAYA GİRME HEVESİNDELER"

Ataklı'nın Korkusuz'daki bugünkü köşe yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Demeçler açıklamalar, sert eleştiriler şu anda kamuoyunda sempati yaratıyor olabilir. Ancak Türkiye'nin bugünkü ortamda Azerbaycan-Ermenistan sürtüşmesine aktif olarak girmemesi gerekir. Yine bir maceraya girme hevesinde olduklarını fark ediyorum. aslında. Toplumun önemli bir kesimi bu tür hamasi çıkışlara destek verir, bunlar çok hoşuna gider. Ancak Türkiye'nin yeni bir askeri cepheye tahammülü olmamalı.

Şu anda zafer çığlıkları atılıyor olabilir ama inanın bir süre sonra yine aynı şekilde “Yanlış yaptık, keşke içine dalmasaydık” türü itirafların gelmesi kaçınılmazdır. Vakit yine geç olmamalı."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal