Türkiye-Malezya-Pakistan Ortak Kanalının Yayın İçeriği Belirlendi

Pakistan Başbakanı İmran Han, Türkiye-Malezya-Pakistan üçlüsünün kuruculuğunu üstleneceği ortak kanalın İngiliz BBC televizyonuna benzer yayın yapacağını aktardı.

30.09.2019-15:30 - (Son Güncelleme: 30.09.2019-15:17)

Pakistan Başbakanı İmran Han, Türkiye-Malezya-Pakistan üçlüsünün kuracağı kanalın İngiliz BBC televizyonuna benzeyeceğini aktardı.

Sosyal medya aracılığıyla Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed'le çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Han, üç liderin uzlaştığı ortak yayın organına yönelik açıklama yaptı. 

İSLAMOFOBİ'YLE MÜCADELE İÇİN YAYIN YAPACAK

İmran Han, bu ortak kanalda Müslümanlara yönelik haberlerin olacağını bildirdi ve ekledi; "Toplantımızda Müslümanların meselelerinin altını çizmenin yanında İslamofobi'yle de mücadeleye ilişkin yayınlar yapacak BBC tipi İngilizce kanal kurmaya karar verdik."

İslamofobi'yle mücadele için yayın yapacak olan kanalın Müslümanlara özel bir medya olacağını da belirten Han, BM Genel Kurulunda yaptığı konuşması ve Erdoğan ile düzenledikleri İslamofobi konulu toplantıda da konuya ilişkin mesajlarını dünyaya iletmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal