Türkiye'de LGBT'yi Destekleyen Eşcinselliği Meşrulaştıran Firmalar

LGBT akımlarını normalleştirme ve yaygınlaştırmak için uluslararası düzeyde gerçekleştirilen lobi faaliyetlerinin yanı sıra birçok ülkedeki büyük firmalar da eşcinselliği “cinsel yönelim” adı altında meşrulaştırma peşinde...

28.06.2020-21:49 - (Son Güncelleme: 28.06.2020-21:45) Türkiye'de LGBT'yi Destekleyen Eşcinselliği Meşrulaştıran Firmalar

GBT’yi (Lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel) normalleştirme ve yaygınlaştırmak için artık büyük firmalarda adım attı.

Teknoloji, giyim ve yayıncılık gibi alanlarda faaliyet yürüten firmalar sosyal medya üzerinden LGBT'yi özgürlük kisvesi altında açıkça destekleyerek eşcinselliği meşrulaştırmaya çalışıyor.

SOSYAL MEDYADAN LGBT'YE DESTEK VEREN FİRMALAR

CHP'li belediyelerin de zaman zaman LGBT'ye destekleri ardından özellikle firmaların da bu sürece dahil olması çocuklar ve gençleri bekleyen tehlikenin boyutlarını gözler önüne serdi. Gençlerin aktif olarak kullandığı sosyal medya üzerinden Siemens, Sel Yayıncılık, İletişim Yayınları, Ayrıntı Yayınevi, Can Yayınları, Decathlon, Nıvea, Çiçeksepeti, İz İletişim gibi büyük firmalar LGBT'ye açıkça destek veriyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal