Türkiye Somali’ye 20 Kişilik Sağlık Ekibi Gönderiyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Somali'deki terör saldırısıyla ilgili, "Recep Tayyip Erdoğan Hastanemizdeki personellerimiz bölge halkının yanındadır. UMKE ve cerrahi ekipten oluşan 20 personelimizi Mogadişu’ya gönderiyoruz." açıklamasında bulundu.

28.12.2019-16:40 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-16:37) Türkiye Somali’ye 20 Kişilik Sağlık Ekibi Gönderiyor

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla meydana gelen saldırıda, aralarında 2 Türk'ün de bulunduğu 90 kişi yaşamını yitirdi.

Terör saldırısına Türkiye'den tepkiler gelmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile saldırıyı lanetledi. Hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve "dost" somali halkına başsağlığı dileklerini iletti.

Bakan Koca, "Recep Tayyip Erdoğan Hastanemizdeki personellerimiz bölge halkının yanındadır. UMKE ve cerrahi ekipten oluşan 20 personelimizi Mogadişu’ya gönderiyoruz." İfadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklaması şu şekilde:

“Somali’deki saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve dost Somali halkına başsağlığı diliyorum. Recep Tayyip Erdoğan Hastanemizdeki personellerimiz bölge halkının yanındadır. UMKE ve cerrahi ekipten oluşan 20 personelimizi Mogadişu’ya gönderiyoruz.”

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal