Türkiye, Başkonsolosluğun Aranması İçin Suudi Arabistan'dan İzin İstedi!

Türkiye'den kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için yeni hamle. Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun aranması için izin istendi.

08.10.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-13:21) Türkiye, Başkonsolosluğun Aranması İçin Suudi Arabistan'dan İzin İstedi!

Türkiye, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'nda arama izni istedi. İstek ikinci defa Dışişleri Bakanlığı'na davet edilen Suudi Arabistan Büyükelçisi Walid Bin Abdul Karim El Khereiji'ye bildirildi.

ERDOĞAN "İŞİN TAKİBİNDEYİM" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesele ile alakalı dün gerçekleştirdiği açıklamada, "Beklentim halen iyi niyetli, inşallah istemediğimiz bir durumla karşı karşıya olmayız. Nişanlısının bu dönem içindeki beklentisi o da ayrı bir mesele. Fakat ben inanıyorum ki bu dünyada, özellikle bizim ülkemizi kastediyorum, bu tarz bir olayın olması konusunda özgürlüklerin takipçisi olanlar, düşünce özgürlüğünden taraf olanlar bu işin ardını bırakmayacaklardır. Bunun peşini bırakmamak suretiyle de bunun takipçisi olacaklardır. Ben de Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olarak bu işin peşindeyim, kovalıyorum. Buradan çıkacak netice neyse onu da dünyaya da bizler açıklayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal